KONYA / ÇUMRA - ARIKÖREN ORTAOKULU

Dilimizin zenginlikleri pano etkinliği

Ara

Arıkören Ortaokulu ve İlkokulu olarak yerli malı haftası etkinliklerle kutlandı.

Ara

Dilimizin zenginlikleri ile alakalı bilen kazanır oyunu oynatıldı.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürkü anma töreni gerçekleşmiştir. Saygılarımızla

Kas

Okulumuzda 29  Ekim Cumhuriyet bayramı 100. yıl etkinlikleriyle çoşkulu bir şekilde kutlandı.

Haz

6 VE 7. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN LGS YE DAHA İYİ HAZIRLANMALARI İÇİN FEN LİSESİ GEZDRİLDİ.

Haz

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ, ARKADAŞLARI VE ÖĞRETMENLERİYLE UNUTULMAYACAK BİRĞÜN YAŞADILAR.

May

OKULUMUZDA, 23. NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZLE ÇOŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANDI.

Ock

OKULUMUZ İL MÜFETTİŞLERİ TARAFINDAN 09-11 OCAK ARASI TEFTİŞ EDİLDİ.

Ock

VEREM HAFTASINDA ÖĞRENCİLERE VEREM (TÜBERKÜLOZ) HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ.

Kas

Şefkatin ve merhametin dinginlikle harmanlanıp ete kemiğe bürünmüş hali gibidir öğretmen... . Gölgesinde bile güneşi saklayan yaşam kaynağı ışıltılı bir güneştir öğretmen. Başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit , gazi ve edebiyete intikal etmiş öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...

Kas

VELİLERİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZÜ YAPTIKLARI  YEMEK VE TATLILARLA KUTLADILAR. BU SÜRPRİZ ÖĞRETMENLERİMİZİ ÇOK MUTLU ETTİ. VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKULUMUZU KIŞ ŞARTLARINA HAZIRLIYORUZ. ÖĞRENCİLERİMİZİN BUZLANMA VE DONMA OLAYLARINDA KAZALAR YAŞAMAMASI İÇİN GEREKLİ TEDBİRLERİMİZİ ALDIK.

ÇÖK-KAPAN TUTUN UYGULAMASI YAPILDI

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84.yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen törenle andık.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerle devam etti.